tiistai 18. syyskuuta 2007

“I don’t f*king care.”



Tuli ilta vietettyä paikallisten kansallislajin eli thaiboxingin parissa. Mitä siinä tuli noita matseja pari tuntia väijyttyä, niin pakko myöntää, että jos meikäläisellä tai muilla kortinlätkijöillä on leipä tiukassa, eivät ne liian helpolla pääse nuokaan. Kelatkaa nyt vähän, heput joutuvat painamaan duunia ehkä kerran kuukaudessa 3x3 minuuttia! Kuka sellaista tahtia jaksaa?

No joo, kipeetä touhua. Yksi päivä kattelin, kuinka nurkkajumalassa näytettiin sellaisten n. kymmenvuotiaiden pikkuskidien turpaanmättökisaa isien kannustaessa villisti vieressä. Joten samalla lailla kuin Suomessa lapset patistetaan lätkäkaukaloon, täällä kai ne pistetään potkimaan toisiaan päähän ilman mitään suojavarusteita ennen kuin osaavat edes kävellä. Järkeä tai ei, mutta rispektiä vaan jannuille. Ei mitään tissiposkien hommaa kiertää maailmaa ja ottaa käytännössä jokaisena työpäivänään turpaan leipänsä eteen. Kavereiden mitään pelkäämättömästä, varsin kunnioitettavasta asenteesta kertoo aika hyvin yhden kenialaisjannun toteamus matsia edeltäneessä punnituksessa, hänen kuultuaan vastustajaksi arvotun olevan 20 kiloa painavampi ja päätä häntä pidempi: ”I don’t fucking care!” Näinhän se tosin menee, jos et asialle voi mitään, niin miksi murehtia ja jos voit niin miksi murehtia. Parempi vain luottaa itseensä.

Ehkä mäkin sitten alan vetää tota, kun tämä ei enää lyö leiville. Helpoltahan se kuitenkin näyttää. Jos kävis pari kertaa salilla, ettei nyt ihan ruoskimisesta syytettäisi, niin eiköhän se siitä sitten. Itsellä voisi kyllä olla tuossakin lajissa tilttiherkkyyden kanssa tekemistä, kun tuollainen huippuunsa treenattu kaveri tulisi ja löisi ”all in” kylkeen.

Allaolevasta linkistä saa vähän lisää infoa tapahtumasta, jos jotain kiinnostaa.
http://www.superprosamui.com/content/showtimereality.php

Pelattua ei olekaan tullut yhtään lukuun ottamatta tuota varsin hyvätasoista WPT-satelliittia, joka meni kuten turnaukset yleensäkin. Eli vihkoon. Parissa tunnissa pihalle varsin korttikuolleena. Kerran ässät, kerran akat, joilla lähinnä blindit, pari pikku paria ja pari kertaa KQo, siinäpä ne. Syvät alkustackitkaan eivät auttaneet, kun postflop ei osunut mikään.

Ei kommentteja: